TREKZAKACADEMIE NIEUWEGEIN

HOME LOCATIE DOCENTEN CURSUS LINKS CONTACT

 

LIVE STREAMING

Er wordt een hoop afgelast de komende tijd, dat is vervelend voor ons muzikanten, maar natuurlijk ook erg vervelend voor jullie luisteraars en cultuurliefhebbers. Zie hier de oplossing! We organiseren gewoon een echt concert met live muziek, maar bij jullie thuis. Twee uur muziek. Een vriand van mij, Wim te Groen zal een uur piano spelen, en ik zal een uur trekzak spelen. Om samen te kunnen dansen/bankhangen met je partner, of met een klein clubje vertrouwelingen.

Dit is wat je moet doen:

1) Zoek wat corona-vrije mensen bij elkaar met wie je graag de avond doorbrengt, (of dans alleen, als je dat fijner vindt voor nu, volg vooral het advies van het RIVM)

2) Hamster behalve wc-papier ook wat lekkers te drinken en te eten,

3) Meld je aan via deze link:https://livestream-wouter-wim.peggypay.com/…. Je krijgt dan op de avond zelf de youtube link waar je ons kunt zien en horen

4) Op de avond zelf, maak je woonkamer leeg, en zorg dat je beeld en geluid in de buurt hebt,

5) Danst en maakt jolijt! Dat is niet alleen leuk, maar een gelukkig mens is ook een gezonder mens.

6) Feedback is voor ons als live balfolkartiesten eigenlijk noodzakelijk, meestal gebeurt dat door te zien hoe het in de zaal gaat, maar dat gaat nu niet. Maar je kunt wel met ons chatten terwijl we spelen, of tussen de nummers, verzoekjes enzo . Het is voor ons ook érg leuk als jullie stukjes dans filmen, dan kunnen we dat terug kijken na afloop.

"Entree" voor de avond is 5 euro per persoon. Natuurlijk dans je niet alleen; als je met 8 bent, dan zou het 40 euro zijn. Natuurlijk kunnen we dat niet checken, maar we zijn goed van vertrouwen. Vijf euro is de budgetprijs, en natuurlijk veel minder dan je voor een normaal concert zou betalen.

Voor muzikanten zijn deze tijden extra lastig, omdat al hun inkomen wordt gecanceld, dus als je het eigenlijk wel meer waard vindt is er ook de optie om meer te betalen. Dat zou fantastisch zijn, en zeer geapprecieerd.


Wim en Wouter